Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین نمونه سیستای و بلوچستانی گفت: محدودیت ها باید تبدیل به مزیت شود تا تولید کنندگان بتوانند محصولات خود را گسترش و صادر کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از عصر هامون، علی باقری کارآفرین نمونه سیستان و بلوچستانی در گفت و گو با خبرنگار ما فعالیت در عرصه اقتصاد مقاومتی خود را اینگونه آغاز کرد و گفت: قریب ده سال است که به صورت غیر مستمر در عرصه اقتصاد مقاومتی فعالیت می کنم اخیرا در عرصه پرورش بلدرچین فعالیت داشته ام که در این زمینه نیز به صورت محدود و مستقیم برای دو نفر اشتغالزایی داشته ام و می توانم در دراز مدت این تعداد را گسترش بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجا که این کار با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری شروع کردم تمام تلاش بر این است تا فرامین رهبری را به نوبه ی خود به صورت صدر صد به منثه ی ظهور برسانم.

وی ادامه داد: قبل از پرورش بلدرچین در عرصه های کشاورزی مشغول به فعالیت بودم و همچنین پهپادی ساختم که می توانست مرز را به صورت الکترونیک کنترل کند.
وی در خصوص عمده مشکلات کارآفرینی و اجرای طرح های زود بازده بیان داشت: با اشاره به اینکه به چند زبان زنده دنیا مسلط هستم در مقالات معتبر دنیا که ترجمه کردم متوجه شدم در بسیاری از کشورهای دنیا بابت تسهیلاتی که در ازای تولید به تولیدکنندگان اعطا می شود سودی اخذ نمی شود اما این روال در کشور ما اینگونه نیست و این یکی از مشکلات در این عرصه است.
وی ادامه داد: فروش تولیدات از دیگر مشکلات تولید گنندگان است که دولت می تواند با حمایت و پشتیبانی این مشکلات را مرتفع سازد و بازار فروش را فراهم کند.
وی تاکید کرد: در صورت حمایت مسئولان و مرتفع کردن مشکلات می توان بلدرچین های پرورش یافته را به کشورهای همسایه نظیر افغانستان و پاکستان و خارج از استان نیز صادر کرد و به سوداوری رسید.
این جانباز و شیمیایی دوران دفاع مقدس تاکید کرد: دریک دوره ی کم حجم 2 هزارتا جوجه را پرورش دادم و در داخل استان وارد بازار فروش کردم اما پرورش بلدرچین ها در تعداد بالا نیازمند حمایت بیشتر مسئولان از تولید کنندهاست.
باقری با تاکید بر اینکه محدودیت ها باید تبدیل به مزیت شود تا تولید کنندگان بتوانند محصولات خود را گسترش دهند اظهار داشت: ما در وضعیت کنونی کشور و افزایش آمار بیکاری نیازمند تحقق و عملی کردن هر چه بیشتر طرح های اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی هستیم تا تولید کشور را صفر خارج کرد.
یکی از مزایای پرورش بلدرچین سوددهی بالاست به این دلیل که نسبت به سایر پرندگان از نظر مریضی خیلی استقامت بالایی دارد و خواص بسیار زیادی دارد که شامل گوشت و تخم آن می‌شود. تخم بلدرچین از تخم مرغ بسیار کوچکتر است و معروف است به بمب پروتئین و گوشت بلدرچین هم خیلی خواص برای بیماری‌ها دارد و خواص گوشت بلدرچین در برابر گوشت مرغ خیلی بیشتر است. انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قانون سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی با هدف ساماندهی مالیات ستانی در کشور به اجرا گذاشته شد. بر اساس این قانون، تمامی کسب و کار‌ها باید به این سامانه بپیوندند و تراکنش هایشان شفاف سازی شود.

به اذعان کارشناسان، این سامانه مزیت‌های بسیاری برای کشور دارد. مهم‌ترین مزیتش این است که شفاف سازی درآمد‌ها صورت می‌گیرد و امکان فرار مالیاتی از بین می‌رود. به نظر می‌رسد، این سامانه به نفع کسانی است که می‌خواهند در فضای شفاف، سالم و قانونی کار کنند.

دومین مزیت سامانه مودیان این است که امکان مقابله با فعالیت زیرزمینی و مخرب به وجود می‌آید. زیرا دولت به اطلاعاتی دسترسی دارد که می‌تواند از آن‌ها در راستای نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی کشور بهره ببرد.

برخی مقاومت‌ها در ابتدا در برابر سامانه مودیان وجود داشت. اما اصناف و اتحادیه در ادامه متوجه مزیت‌های این سامانه شدند. به طور مثال، صنف طلافروشان در حال حاضر به این سامانه اعتراضی ندارند و نسبت به سامانه تجارت معترض هستند.

واقعیت این است که روند گذار از سنت به مدرنیته و به کارگیری سامانه‌های نوین مشکلات خاص خودش را دارد. اما در نهایت این روند‌ها به نفع اقتصاد و کشور هستند. نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه را در خصوص سامانه مودیان و مزیت هایش و اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت در ادامه می‌خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت تصریح کرد: آن طور که از شواهد بر می‌آید طلافروشان نسبت به سامانه مودیان اعتراضی ندارند و اعتراض آن‌ها به سامانه تجارت است.

وی ادامه داد: دولت طی سال‌های اخیر اقداماتی را در زمینه ساماندهی امور مالیاتی کشور و قاعده‌مند کردن آن‌ها انجام داده است. سامانه مودیان یکی از ابزار‌های الکترونیک است که دولت در راستای ساماندهی مالیات ستانی در کشور از آن بهره برده است.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: سامانه مودیان مزیت‌های زیادی در شناسایی بخش زیرزمینی و غیررسمی اقتصاد دارد. طلافروشان نیز با این موضوع که شفافیت تراکنش‌ها و صدور فاکتور الکترونیک اتفاق بیافتد، مخالفتی نخواهند داشت و اعتراض اصلی آن‌ها به سامانه تجارت است. این صنف به سامانه تجارت که قرار است میزان دارایی و موجودی انبار طلافروشان را شفاف سازی کند، معترض هستند و مشکل اصلی خود را این سامانه معرفی کردند

وی ادامه داد: سامانه مودیان بستری برای شفاف سازی تراکنش‌ها و میزان درآمد اصناف و کسب و کار‌ها به وجود می‌آورد. به طور مثال، در صنف طلافروشان مشخص می‌شود که هر فعال اقتصادی چقدر درآمد داشته است و چقدر باید مالیات بپردازد. با این اوصاف، این سامانه به نفع طلافروشانی است که در بستر قانونی و سالم فعالیت می‌کنند.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: اطلاعاتی که در سامانه مودیان در دسترس قرار می‌گیرد، زمینه‌ای برای مقابله با قاچاق و کار‌های زیرزمینی به وجود می‌آورد و این به نفع صنف طلافروشان است.

سعادت گفت: مردم نیز از شفاف سازی صورت گرفته در سامانه مودیان سود می‌برند. به طور کلی، سامانه‌ها که به شفاف سازی منجر می‌شوند، به نفع کشور هستند.

وی تأیید کرد: با توجه به اینکه تمامی اصناف به سامانه مودیان پیوسته اند و باید تراکنش‌ها شفاف سازی شوند و با توجه به مزیت‌هایی که این سامانه دارد، طلافروشان به آن اعتراضی ندارند. اعتراض آنان به سامانه تجارت است که در واقع دارایی هایشان را شفاف سازی می‌کند.

این استاد اقتصاد دانشگاه تأکید کرد: به طور کلی، رفتن به سمت شفاف سازی امور و ساماندهی مالیات ستانی در کشور امری منطقی است. این روند باید به سرانجام برسد و از یک سیستم عادلانه، دقیق و هوشمند در حوزه مالیات ستانی بهره‌مند شویم. سامانه مودیان در عمل یک سری کاستی‌ها دارد و مراجعان با مشکلاتی مواجه هستند که باید در اسرع وقت رفع شود.

 

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • خراسان جنوبی/کارگران، فعالان عرصه اقتصاد و تولید
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند