Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدکننده نمونه کشوری بابیان اینکه عمده خوراک بلدرچین سویا و ذرت است، گفت: گندم را می‌توان از داخل تأمین کرد اما باید ذرت و سویا را وارد کنیم و وجود تحریم‌ها این کار را بسیار دشوار کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میبد خبر، بلدرچین پرنده‌ای است که از خانواده قرقاول‌ها است و گوشت این پرنده که سرشار از اسیدهای آمینه کمیاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین 5 تا 10 درصد بیشتر از سایر پرندگان و نشخوارکنندگان است. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا متخصصان برای افراد مُسن و ازکارافتاده که احتیاج مُبرمی به ترمیم سلول‌های ازدست‌رفته بافت‌های خوددارند، مصــــرف گوشت بلدرچین را تجــــویــــز می‌کنند.   از طرف دیگر به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین موجود در گوشت این پرنده، برای چون آسم، تشنج، فشارخون بالا، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی و همچنین بی‌خوابی نیز بسیار مفید است.   حسین سمیع زاده پرورش‌دهنده نمونه کشوری در سال جاری بلدرچین در میبد در خصوص فعالیت خود در این زمینه در گفتگو با خبرنگار  میبد خبر گفت: ۲۲ سال است درزمینهٔ پرورش بلدرچین فعالیت دارم و 30 نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در این واحد که دارای پروانه 334 هزاری است فعالیت دارند.       وی ادامه داد: پرورش بلدرچین در این واحد تولیدی به‌صورت زنجیری است، به‌ گونه‌ ای که یک سالن مخصوص تخم‌گذاری و تخم‌ها بعد از یک هفته در دمای هفده درجه قرار خواهند گرفت و بعد از 45 روز در دستگاه جوجه‌کشی قرار داده و جوجه‌ها از تخم بیرون میاید بعد از بیرون آمدن به سالن نگهداری منتقل می‌شوند و بعد از نگهداری 45 روزه آن‌ها کشتار و به بازار عرضه می‌شود.   سمیع زاده در ادامه با اشاره به اینکه اکنون کشتار بلدرچین در خود این واحد تولیدی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: متأسفانه اکنون عمده مشکلی که بر سر راه ما وجود دارد نبود یک کشتارگاه تمام صنعتی و بهداشتی است که باعث شده است ما صادراتی نداشته باشیم.   بزرگ‌ ترین تولیدکننده خاورمیانه با توجه به اینکه اکنون در شهرستان میبد ۸ واحد پرورش بلدرچین فعالیت می‌کنند، افزود: با احداث یک کشتارگاه صنعتی و بهداشتی می‌توان تمام این واحد‌های تولیدی را پوشش داد و حتی ظرفیت صادرات این محصول را به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس داریم.   وی با تأکید بر اینکه شهرستان میبد و استان یزد ظرفیت و قابلیت صادرات گوشت بلدرچین به کشورهای عربی و حوزه خلیج‌فارس را دارد، گفت: متأسفانه بازار داخلی با مشکل اشباع مواجهه است و نمی‌تواند جوابگوی تولید بالای این گوشت باشد و مسئولان باید تلاش کنند با احداث یک واحد صنعتی و بهداشتی راه صادرات نیز هموار شود ونیز جهت مصرف این گوشت سرشار از ویتامین برای مردم فرهنگ‌سازی شود.   حسین سمیع زاده کمبود ذرت و سویا که از خوراک اصلی این پرنده است را از دیگر مشکلات پیش روی این واحد تولیدی برای پرورش بلدرچین عنوان کرد و افزود: متأسفانه ذرت و سویای موجود در کشور جوابگوی نیاز پرورش‌دهندگان بلدرچین نیست و در کشور کم است که باید از کشورهای خارجی وارد کرد که البته به علت وجود تحریم‌ها این امر بسیار سخت است.   این فعال اقتصادی و نمونه کشوری سال جاری در پایان ضمن تشکر و قدردانی و تشکر از همه مسئولان شهرستان اعم از فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان درخواست کرد: مسئولان باید بیشتر تلاش کنند تا بتوان مشکل اصلی و بزرگ کشتارگاه مکانیزه و بهداشتی جهت صادرات در میبد هرچه زودتر راه‌اندازی و احداث شود تا بتوانیم به معنای واقعی به اقتصاد مقاومتی جامه عمل پوشاند. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان درویشعلی حسن زاده مدیر کل صمت استان به مناسبت روز کارگر در بازدید از چند واحد تولیدی در علی آباد کتول گفت : ۲۳۰ واحد تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان در دست ساخت قرار دارد که تا پایان سال با حمایت همه جانبه یکصد واحد از این تعداد تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به مطالبات تولید کنندگان در بحث افزایش طرح توسعه واحدهای تولیدی افزود : این امر به طور جدی در دستور کار اداره صمت استان قرار دارد.

مدیر کل صمت استان افزود : سال گذشته ۳۵ واحد غیر فعال در سطح استان گلستان دوباره راه اندازی شد که برای بیش از ۴۸۰ نفر زمینه اشتغال پایدار ایجاد کرده است.

 

 

دیگر خبرها

  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی