Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارآفرین مددجوی فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: در حال حاضر برای بیش از 6 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده ام که دو نفر از آنها از مددجویان کمیته امداد می باشند که در تولید و پخش بلدرچین مشغول به کار هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، وقتی عبارت اقتصاد مقاومتی به گوش می رسد، توجه همگان به سمت یک کارگاه یا کارخانه و امثال آن جلب می شود دریغ از اینکه یک شهروند زاهدانی نشان داده است با اندک هزینه و البته مقداری چاشنی همت و تلاش، می توان قدری در هزینه ها صرفه جویی کردو از حداقل امکانات بهترین استفاده را کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن زور جوان 22 ساله زاهدانی یکی از مددجویان فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی است که با استفاده از پشت‌بام ۴۰ متری خانه خود توانسته با تلاش و پشتکار فراوان و همکاری کمیته امداد وارد عرصه صنعت پرورش مرغ بومی و بلدرچین شود.
وی زاده سال 1374 است و از کلاس پنجم دبستان علاقه خاصی به پرورش مرغ بومی داشته به گونه ای که با ادامه فعالیت به این کار مورد علاقه خود توانسته صاحب یک مزرعه ۳۰۰ هزار قطعه ای پرورش بلدرچین شود.
سرمایه کار این کارآفرین زاهدانی حاصل از فروش مرغ بود به طوری که  از ابتدای کار که دستگاه جوجه کشی خانگی ۴۸ تایی برای خود مهیا کرده بود به مرور زمان کار را گسترش داد و اکنون خرج خانه را از همین پرورش بلدرچین بدست می‌آورد.
به گفته محسن در این مرغداری علاوه بر تامین گوشت مورد نیاز این شهرستان روزانه هفت هزار و ۵۰۰ تخم مرغ هم تولید می شود.
وی مهمترین علت موفقیت خود را توکل بر خدا دانسته و گفت: در حال حاضر برای بیش از 6 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده ام که دو نفر از آنها از مددجویان کمیته امداد می باشند که در تولید و پخش بلدرچین مشغول به کار هستند.
این جوان کارآفرین که در ابتدای کار به دلیل جا نیفتادن فرهنگ مصرف استفاده از گوشت بلدرچین برای فروش با کمی مشکل مواجه شده بود اکنون بیشترین مشتریانش کارمندان ادارات هستند و در عرضه به بازار و فروش هیچ گونه مشکلی ندارد به گونه ای که هزینه هر عدد بلدرچین زنده هزار و ۸۰۰ تومان است درصورتی که تولید کننده سه هزار و ۵۰۰ تومان د ر بازار به فروش می رساند و این یعنی در هر بلدرچین هزار و ۷۰۰ تومان سود وجود دارد.
زور برای ارائه آموزش و مشاوره حضوری به مددجوها کمیته امداد سراسر کشور با هدف ساخت سالن در زمینه پرورش بلدرچین و فروش اعلام آمادگی کرده است تا از این طریق سایر مددجویان نیازمند منبعی برای درآمد زدایی داشته باشند.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

تحقیقات رویترز نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که ۱۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه آوریل کاهش یافته که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه در بحبوحه ادامه تعهد سایر اعضا به قرارداد تولید ائتلاف اوپک پلاس است.
تحقیقات رویترز بر اساس اطلاعات کشتیرانی و منابع صنعتی نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت 26.49 میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که 100 هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.
چندین عضو ائتلاف اوپک پلاس که از اوپک، روسیه و سایر متحدانش تشکیل شده، کاهش تولید جدیدی را در ژانویه جهت مقابله با ضعف اقتصاد و افزایش عرضه در خارج از این گروه تصویب کردند. این تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند کاهش تولید را تا پایان ژوئن ادامه دهند.
اجلاس سران ائتلاف اوپک پلاس در اول ژوئن تشکیل می‌شود تا در مورد سیاست بعدی تولید تصمیم‌گیری شود.

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شودکاهش ذخایر نفتی دنیا به دنبال تمدید کاهش تولید اوپک

بیشترین کاهش تولید در ماه آوریل از سوی ایران، نیجریه و عراق بوده است.
تولید نفت ایران که از طرح کاهش تولید معاف شده نسبت به اوج ماه مارس کاهش یافته است. ایران در ماه مارس به اندازه نوامبر یعنی بالاترین رقم طی 5 سال گذشته تولید داشت. ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا بیشترین افزایش تولید را در 2023 در میان اعضای اوپک داشته است.
عراق در ماه مارس متعهد شد صادرات خود را کاهش دهد تا جبران تولید بالاتر از سهمیه خود را طبق قرارداد اوپک پلاس کرده باشد. اما اطلاعات نشان می‌دهند نتوانسته به این تعهد خود در ماه گذشته عمل کند.
تولید نیجریه هم کاهش یافته و صادرات آن به شدت پایین آمده است.
اوپک 140 هزار بشکه در روز تا سهمیه کاهش تولید خود در آوریل فاصله داشته که تا حد زیادی به خاطر تولید بیش از اندازه عراق و گابن بوده است. نیجریه بسیار پایین‌تر از هدف خود تولید می‌کند.
طبق تحقیقات رویترز، تولید نفت عربستان افزایش یافته و کنگو، گینه استوایی و گابن هم افزایش تولید جزئی داشته‌اند.
انتهای پیام/60

دیگر خبرها

  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • تلاش مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران