Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@06:47:32 GMT

مددجوی 22 ساله‌ای که کارآفرین شد

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۲۲۹۷

مددجوی 22 ساله‌ای که کارآفرین شد

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، دین اسلام برای کار و تلاش و کسب رزق حلال اهمیت بسیاری قائل است، بطوری که رسول خدا(ص) می‌فرمایند «اَلکادُّ لِعِیالِهِ کَالْمُجاهدِ فی سَبیلِ الله؛ کسی که برای اداره زندگی خانواده‌اش تلاش می‌کند، مانند کسی است که در راه خدا جهاد می‌کند».
خداوند در قرآن کریم از انسان می‌خواهد تا بعد از عبادت، به کار و تلاش و کسب معیشت نیز توجه داشته باشند؛ از جمله در آیه 10 سوره مبارکه جمعه آمده است « فَإِذا قُضِیَتِ الصَّلاةُ فَانْتَشِرُوا فِی الْأَرْضِ وَ ابْتَغُوا مِنْ فَضلِ اللّهِ؛ پس وقتی که نماز به پایان رسید، در زمین پراکنده شوید و از فضل خدا روزی طلب کنید».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اقتصاد نقش مهمی در جامعه داشته و فقر حتی می‌تواند انسان را از رسیدن به کمالات نیز بازدارد، به گونه‌ای که پیامبر اسلام(ص) می‌فرمایند « اگر فقر از دری وارد شود، ایمان از در دیگر خارج می‌‍شود»، بنابراین علاوه بر کسب روزی حلال، تلاش برای فقرزدایی و اشتغالزایی در جامعه اسلامی اجری دو چندان دارد.
هرگاه سخن از اشتغال‌زایی و کارآفرینی به میان می‌آید عده‌ای تصور می‌کنند که این امر از رهگذر ایجاد کارخانه و توسط دولت و جذب نیرو محقق می‌شود، در حالی که تصویری نادرست و غیرعلمی است.
محسن زور، یک جوان مددجوی مستعد اهل زاهدان است (متولد 1374) که با عمل، این باور نادرست را مردود اعلام کرد، زیرا با حداقل امکانات، علاوه بر تأمین معاش خود، دست به کارآفرینی زده است.
این جوان 22 ساله، در پشت بام منزل خود به مساحت 40 مترمربع، یک واحد تولیدی و پرورش بلدرچین راه‌اندازی کرده و توانسته با تلاش و پشتکار فراوان و همکاری کمیته امداد استان وارد عرصه صنعت پرورش مرغ بومی و بلدرچین شود.

همه چیز از فروش مرغ شروع شد
محسن زور درباره نحوه آشنایی خود با بلدرچین گفت: علاقه به پرورش مرغ بومی از کلاس پنجم شروع شده بود تا اینکه با ادامه فعالیت خود صاحب یک مزرعه 300 هزار قطعه‌ای پرورش بلدرچین شدم.
کارآفرین زاهدانی با اشاره به اینکه این مرغداری علاوه بر تامین گوشت مورد نیاز این شهرستان روزانه 7 هزار و 500 تخم مرغ تولید می‌کند، افزود: سرمایه کار من حاصل از فروش مرغ بود به طوری که از ابتدای کار که دستگاه جوجه کشی خانگی ۴۸ تایی داشتم کم کم کار را گسترش دادم و الان خرج خانه و پدر پر مادر مریضم را از همین پرورش بلدرچین بدست می‌آورم.
وی بیان کرد: پس از پایان مدرسه عصرها به مرغ فروشی می‌پرداختم و در این میان بلدرچین از لحاظ اقتصادی و خواص بسیار مورد جالبی بود؛ این پرنده به دلیل داشتن جثه کوچک دارای مصرف غذای ناچیزی بوده اما ارزش غذایی بسار مفیدی دارد و نیاز به جای زیادی برای پرورش ندارد.

این کارآفرین موفق شهرستان زاهدان افزود: در ابتدای کار به دلیل جا نیفتادن فرهنگ مصرف استفاده گوشت بلدرچین برای عرضه به بازار با کمی مشکل مواجه بودم اما اکنون بیشتر ادارات مشتری دارم و برای دو پزشک هم بلدرچین ارسال می‌کنم و حتی یک بلدرچین روی دست من نمی‎ماند.
زور در پایان «تلاش»، «پشتکار» و «توکل بر خدا» را رمز موفقیت خود دانست و از جوانان خواست تا با همت و توکل بر خدا، در راه تأمین معیشت خود و به حرکت درآوردن چرخ اقتصاد کشورشان قدم بگذارند.

انتهای خبر

گزارش از هادی محمدی

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: دولت سیزدهم همواره به حوزه آموزش و پرورش نگاهی مثبت، همراه با تقویت این بخش داشته که در سطح استان نیز در این راستا با یک رویکرد همه جانبه تقویت گرا و پیشرفت محور گام برداشتیم.

سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان ۱۲ اردیبهشت همزمان با روز معلم در بازدید از مدرسه 19دی و شهید رجایی سمنان و تجلیل از معلمان و پرسنل این مراکز آموزشی ضمن تبریک فرارسیدن هفته و روز معلم اظهار کرد: اگر امروز استان سمنان درصد باسوادی بالاتر از میانگین کشوری دارد، این مهم نتیجه تلاش بیش از ۱۱ هزار نفر از معلمان و فرهنگیان استان است.
وی افزود: امروز ما کمترین آسیب اجتماعی را در مدارس استان داریم که کمک و تلاش و همراهی معلمین و فرهنگیان در تحقق این مهم تاثیرگذار بوده است.
هاشمی اضافه کرد: در محله کم برخوردار شهرها، گویش ها، فرهنگ ها، نگاه و تفکرات مختلفی وجود دارند که اهمیت و سختی کار و تلاش شما معلمان و فرهنگیان در این مناطق یقینا بیشتر است.
استاندار سمنان تصریح کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان نیز برای مباحث و موارد آموزشی، همچنین تجهیز و نوسازی مدارس و احداث مجتمع های آموزشی در استان اعتبار بسیار مطلوبی در نظر گرفته شده است.
وی از توجه ویژه به آموزش و پرورش در این استان خبر داد و بیان کرد: همواره تلاش کردیم تا نگاه مثبت همراه با مساعدت، تقویت و همراهی و همکاری را در سطح مدیریت استان با مجموعه آموزش و پرورش استان پداشته باشیم.
استاندار سمنان گفت: ارتباط تنگاتنگ با دانش آموزان به منظور مدیریت امور زندگی و افزایش صمیمت و پیگیری امور و رصد وضعیت آنان توسط معلمین و فرهنگیان، امری مهم است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • تلاش ۳ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به مصدوم ارتفاعات حاج ابراهیم پیرانشهر
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • تصویری پنجاه ساله از زحمت و تلاش؛ روز کارگر مبارک + عکس
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • بهره‌مندی ۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • معلم، نویدبخش آینده روشن
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه