Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین موفق اهل زرقان ۱۱ سال پیش تصمیم به راه‌اندازی سالن پرورش بلدرچین می‌گیرد، ضرر مالی هم او را در این راه ناامید نمی‌کند و دست از تلاش برنمی‌دارد تا جایی که در حال حاضر تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده بلدرچین شده است. ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۷ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، «بخش خصوصى را باید کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکى از بخش‌های اقتصاد مقاومتی همین تکیه‌‌ به مردم است. در بعضى از موارد، من از خود مسئولین کشور می‌شنوم که بخش خصوصى به خاطر کم‌‌توانى‌‌اش جلو نمى‌‌آید. خب، باید فکرى بکنید براى اینکه به بخش خصوصى توانبخشى بشود؛ حالا از طریق بانک‌هاست، از طریق قوانین لازم و مقررات لازم است؛ از هر طریقى که لازم است، کارى کنید که بخش خصوصى، بخش مردمى، فعال شود» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت، ‌1391/6/2
).

عبدالحمید جعفری کارآفرین موفق اهل زرقان است که از سال 85 و بعد از فارغ‌التحصیلی در رشته دام‌پروری تصمیم به راه‌اندازی مجدد مرغداری پدرش می‌کند و به جای پرورش مرغ شروع به پرورش بلدرچین می‌کند اما به دلیل نداشتن سرمایه و توان کافی سال 90 ضرر مالی می‌بیند اما با این وجود ناامید نمی‌شود ‌و مجددا به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

این کارآفرین موفق در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: از آنجا که قفس بلدرچین مادر در واحد تولیدی ما وجود نداشت مجبور بودیم از استان‌های دیگر تخم بلدرچین را خریداری کنیم و فقط فعالیتمان به جوجه‌کشی محدود می‌شد و از آنجا که کارگرهای ما نصف شده بود و در حال زیان‌دهی بودیم تصمیم گرفتیم که کار را تعطیل کنیم.

جعفری اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده بلدرچین و کبک در استان فارس است و ماهی 200 هزار قطعه جوجه بلدرچین و کبک تولید می‌کند و به گفته خودش برای 120 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

وی می‌گوید: با تسهیلاتی که بسیج سازندگی سپاه زرقان در اختیار ما قرار داد قفس بلدرچین مادر و دستگاه دون را خریداری کرده و کسب و کار خود را توسعه دادیم و در حال حاضر نیز با کمک سپاه قصد راه‌اندازی کشتارگاه بلدرچین و کبک را داریم.

این کارآفرین موفق به تمام کسانی که قصد ورود به عرصه پرورش بلدرچین دارند توصیه می‌کند که با تحقیق و مطالعه وارد این کار شوند زیرا افراد زیادی با علاقه وارد این کار می‌شوند اما به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در زمینه پرورش جوجه‌ها را تلف می‌کنند و با شکست روبه‌رو می‌شوند.

حامد خادمی، مسئول بسیج سازندگی سپاه زرقان، در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه بسیج سازندگی زرقان در زمینه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به بنگاه‌هایی که در حال ورشکستگی بودند تسهیلات پرداخت کرده است، می‌گوید: با پرداخت این تسهیلات یک کارگاه تولید قارچ که در حال ورشکستگی و تعطیلی بود فعال شد و در حال حاضر با 3 سالن در حال تولید قارچ است و محصولی که تولید می‌کند یکی از مرغوب‌ترین قارچ‌های منطقه است.

وی با اشاره به فعالیت مجدد کارگاه تولید بلدرچین در زرقان می‌‌افزاید: این واحد نیز به دلیل نداشتن سرمایه کافی برای خرید قفس بلدرچین مادر و دستگاه‌های دیگر در حال تعطیلی بود اما با دریافت تسهیلات فعالیت مجدد خود را آغاز کرده و در حال حاضر در زمینه تولید بلدرچین به صورت قدرتمند در حال فعالیت است.

خادمی با اشاره به تسهیلاتی که بسیج زرقان به کشاورزان این بخش برای کشت گلرنگ پرداخت کرده است، گفت: سال گذشته کشاورزان زرقان با کشت گلرنگ ضمن افزایش درآمد و صرفه‌جویی در مصرف آب، با کشت 8 هزار هکتار گیاه گلرنگ رتبه نخست کشور را در این زمینه کسب کردند.

وی افزود: بسیج سازندگی بخش زرقان تاکنون در زمینه احداث گلخانه، حلوا ارده ‌پزی، کشت گلرنگ، تولید قارچ، تولید بلدرچین و زنبورداری به متقاضیان تسهیلات پرداخت کرده است.

گزارش از ثریا ستاری

انتهای پیام/ش

R41382/P1361/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد

ایسنا/فارس فرماندار شیراز با اشاره به راهکارهای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم باشد تا هر کسی متناسب با توانمندی خود بتواند وارد این عرصه شود.

لطف‌الله شیبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تفاوت شعار امسال با شعار سال‌های قبل، بحث مشارکت مردم است.

وی، نسخه ورود مردم در تمام فعالیت‌های مرتبط با حاکمیت کشور را نسخه شفابخشی دانست که در ۴۵ ساله عمر انقلاب اسلامی همواره موفق‌آمیز بوده است و افزود: در هرجا از مشارکت مردم استفاده کردیم، صد درصد موفق بودیم.

شیبانی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه رهبر معظم انقلاب در تمام سنوات گذشته شعار سال را به مسائل تولید و اشتغال اختصاص دادند، اما همان‌طور که در فرمایشاتشان هم مطرح است، آن چیزی که مورد انتظار مردم است، به صورت کامل محقق نشده است.

فرماندار شیراز با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال بحث ورود عامه مردم را برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مطرح کردند، به تبیین نکاتی در این رابطه پرداخت و گفت: وقتی بحث ورود مردم به فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی مطرح می‌شود، اولین چیزی که به ذهن متبادر می‌شود همان نسخه شرکت‌های تعاونی است.

وی اضافه کرد: نسخه شرکت‌های تعاونی در جای خودش یکی از ارکان فعالیت‌های اقتصادی ماست که در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده است اما به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم به فعالیت‌های تولیدی باشد یعنی باید تک تک مردم در حد توان و بضاعت و تحمل و امکان، در تک تک فعالیت‌های اقتصادی شرکت کنند.

شیبانی افزود: منظور این نیست که سرمایه کوچک و خرد برای تأمین منابع مالی یک تولیدی یا رویداد انجام شود که این هم در جای خود درست است، اما منظور آن است که هر کسی در حد توان خود وارد پروسه تولید شود، به عنوان مثال چیزی که عامه مردم درگیر آن هستند، فعالیت‌های صنایع دستی است.  

فرماندار شیراز تصریح کرد: در بحث صنایع دستی، باید به این سمت برویم که منابع مالی هر کدام از افراد یکی شود و یک فعالیت مرتبط با تولید راه‌اندازی شود. به عنوان مثال اگر یک خانم توان قالی‌بافی دارد حتی اگر در یک روستای دورافتاده هم باشد، باید موانع کار برایش برطرف شود تا بتواند شخصاً و رأسا به فعالیت بپردازد و منابع مالی آن تأمین شود تا بتواند وارد کار تولیدی شود و این مسئله هم در گرو این نباشد که باید شرکت یا سازمان تأسیس کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین اگر کسی فعالیت دانش بنیاد داشته باشد، موانع پیش پای او را برطرف کنیم تا بتواند وارد فعالیت تولیدی شود، گفت: اگر بحث تولیدی و اقتصاد عمومی را فراگیر کنیم که همه در حد توانایی و تجربه و دانش خود به صورت فردی و شخصی وارد این قضایا شوند، بسیاری از مشکلات خرد جامعه از جمله بحث اشتغال حل خواهد شد.

فرماندار شیراز یادآور شد: بحث راه‌اندازی صنایع تبدیلی در یک خانواده می‌تواند مسئله اشتغال فرزندان یا حتی اطرافیان آنان را برطرف کرده و مشکلات اقتصاد آنان را حل کند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید