Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی کارآفرین شاهرودی که با سرمایه 5 میلیون تومانی کارآفرینی را شروع کرده است، گفت: تاکنون هیچ موسسه و ارگان دولتی از بنده حمایت نکرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخه طوبی، بانوی کارآفرین شاهرودی علیرغم کمبود سرمایه، و بدون هیچ حمایتی از مسئولین در مسیر پرورش بلدرچین قدم برداشته است تا برای خود کسب درآمدی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زهرا شهسوار بانوی کارآفری شهرستان شاهرود با خبرنگار شاخه طوبی به گفت و گو پرداخته است که مشروح آن در ذیل می آید:

شاخه طوبی- خودتان را معرفی کنید.
زهرا شهسوار متولد سال 1360 در شاهرود هستم و مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد را دارم.

شاخه طوبی- از چه سالی شروع به فعالیت کرده اید با چه مقدار سرمایه؟
از اواخر سال 92 پرورش بلدرچین را با فضای 100 متر مربع و با 5 میلیون تومان سرمایه شروع به کار کردم.

شاخه طوبی- بانک ها و یا بسیج سازندگی در سرمایه اولیه به شما کمک کرده اند؟
هیچ ارگان و موسسه ای کمک مالی به بنده نکرده اند و از آنجایی که  درصد سود بیشتر بانک ها بالا است تمامی هزینه ها را به تنهایی پرداخت کردم.

شاخه طوبی- سالن مستقل برای پرورش بلدرچین دارید یا خیر؟
بله. در ابتدا با سالن 100 متره شروع کردم و به حول قوه الهی به 250 مترمربع رسیده است.

شاخه طوبی- برای چند نفر اشتغال زایی کرده اید؟
به طور مستقیم و غیر مستقیم برای 10 نفر شغل ایجاد کرده ام.

شاخه طوبی- با چه هدفی وارد کارآفرینی شده اید؟
به این کار بسیار علاقه مند هستم و در شهرستان شاهرود کمتر کسی این کار را انجام می دهد، راستش را بخواهم بگویم از کارهایی که یک نفر بخواهد به بنده امر و نهی کند میانه خوبی ندارم.

شاخه طوبی- سالانه چه تعداد بلدرچین تولید می شود؟
به طور میانگین در هر شش ماه حدود 2000 تا 3000 بلدرچین تخم گذار پروش می دهم و  تاکنون به شهرهای تهران، قزوین، گرگان،  اصفهان و...صادر کرده ام.

شاخه طوبی- از پرورش بلدرچین بیشتر برایم توضیح می دهید؟
بنده در تمام این سال ها  از مولد تخم گذار برای پرورش بلدرچین استفاده کرده ام که از 40 روزگی آن ها را تهیه می کنم و 5روز طول می کشد تا به دما و جابه جایی عادت بکنند، پس از 45 روز بلدرچین تخم گذار شروع به تخم گذاری می کند و اگردما، نور، تغذیه و...مناسب باشد روزی یک تخم می گذارد،  با توجه به اینکه این سالن استاندار مناسب را ندارد 80 درصد تخم گذار می شوند و پس از 7 ماه بلدرچین ها را به کشتار ارسال می کنم.

شاخه طوبی- در زمینه کارآفرینی خانواده به شما کمک کرده اند؟
در سال های اول هیچ درآمدی نداشتم تا بتوانم برای سالن کارگر بگیرم و در آن زمان همسرم با اینکه کارمند هستند در همه مراحل پای به پایم کمک کارم بوده اند.

شاخه طوبی- چه مشکلاتی در این زمینه وجود دارد؟
متاسفانه از کارهای  تولیدی هیچ گونه حمایتی نمی شود، و در شهرستان شاهرود مشکل فروش محصولات وجود دارد که در حد انتظار نمی توانم کسب درآمد کنم و چون اطمینانی به بازار فروش ندارم نمی توانم تعداد مولد بلدرچین را افزایش دهم، در فصل تابستان و نزدیک سال نو مصرف تخم بسیار کاهش پیدا می کند.

شاخه طوبی- سالن پرورش بلدرچین بیمه شده است؟
خیر. سالن پرورش بلدرچین بیمه نمی شود به طوری در سال های اولیه کار که یک بار در این سالن بخاری گازوئیلی استفاده کردم که متاسفانه منجر به حریق شد و 600 بلدرچین از بین رفت.

شاخه طوبی- تاکنون برایتان پیش آمده که ناامید شوید و کارتان را کنار بگذارید؟
بله. بارها پیش آمده است که تخم های بلدرچین را در یخدان می گذاشتم تا فاسد نشود با این حال چون بازار فروش بلدرچین مشکل داشت برایم بسیار سخت بود و متاسفانه بیشتر آن ها در طی مدت زمانی خراب می شد و دیگر قابل استفاده نبود، که  این تصمیم را گرفتم که این کار را جمع کنم.

شاخه طوبی- چه در خواستی از مسئولین دارید؟
جوانان زیادی در این شهر و کشور زندگی می کنند که کارآفرین هستند به طوری که متاسفانه نمی توانند خرج زندگی خود را به دست آورند و فقط حمایت مسئولین می تواند دوای درد آن ها باشدو مسئولین از تولید کنندگانی که نام آوازه ی بلندی ندارند حمایت نمی کنند.

شاخه طوبی- چه توصیه ای به افرادی که  می خواهند کارآفرینی کنند، دارید؟
توصیه بنده این است که وارد کارآفرینی نشوند به دلیل اینکه واقعیت این است هیچ حمایتی از آن ها نمی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سالن پذیرایی خیرساز ویژه زوج های جوان در گراش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، حاج عبدالحسین نام آور پدر شهیدان علی و غلامعباس به نیت والدین و فرزاندان شهیدش سالن پذیرایی ویژه مراسم زوج های جوان ساخت.

حاج عبدالحسین نام آور با بیان این که این طرح با هدف کمک به تسهیل ازدواج جوانان راه اندازی شده است، افزود: این سالن پذیرایی در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع و با اعتباری بیش از ۶۰ میلیارد تومان در دو قسمت زنانه و مردانه ساخته شده است.

وی گفت: ظرفیت تالار پذیرایی لاله‌ها حدود هزار و ۶۰۰ نفر است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • پیروزی بسکتبالیست‌های فرش مشهد در گام اول
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • طرز تهیه کباب کوبیده به روش آشپز خیابانی هندی (فیلم)
  • ساخت سالن پذیرایی خیرساز ویژه زوج های جوان در گراش
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد