Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:39:10 GMT

نبود کد بهداشتی از معضلات اساسی پرورش بلدرچین

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۲۵۲۷

نبود کد بهداشتی از معضلات اساسی پرورش بلدرچین

یکی از کارآفرینان برتر در حوزه تولید بلدرچین در خراسان شمالی گفت: عدم ارائه کد بهداشتی یکی از معضلات اساسی پرورش بلدرچین در حوزه مشاغل خانگی است.

جواد عباسی یکی از کارآفرینان برتر در حوزه مشاغل خانگی از روستای اینچه علیا از توایع شهرستان مانه و سمقان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از اشاره به اینکه از دو سال گذشته مشغول به فعالیت در حوزه تولید بلدرچین است، افزود: فعالیت در این عرصه نسبت به سایر حوزه های دامپروری مقرون به صرفه تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دامداری موجود در منزل را تبدیل به کارگاه پرورش بلدرچین کرده است، ادامه داد: هم اکنون در این کارگاه تولیدی حدود سه هزار قطعه بلدرچین پرورش می یابند و تعداد یک هزار و 700 تخم نطفه دار در روز و بیش از یک تن گوشت بعد از یک دوره 35 روزه تولید می شود.

وی با تصریح بر اینکه از بازار فروش این محصول رضایت کامل دارد، اظهار کرد: گوشت های تولیدی در این کارگاه در شهرهای آشخانه و بجنورد و تخم های تولیدی در استان خراسان رضوی و گلستان به فروش می رسد.

عباسی بیان کرد: برای راه اندازی این کارکاه پرورشی موارد مورد نیاز را از یکی از هم روستاییان به صورت تجربی فرا گرفتم اما برای توسعه کار خود نیازمند دریافت آموزش های تخصصی تر هستم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی این کارگاه تولیدی عدم ارائه کد بهداشتی از سوی اداره کل دامپزشکی است، گفت: دامپزشکی به واحدهای تولیدی کوچک کد بهداشتی که به صورت مشاغل خانگی فعالیت می کنند، ارائه نمی دهد و همین امر سبب شده تا با ترس و لرز محصول خود را به بازار ارائه دهیم و همیشه ترس از معدوم شدن آن ها داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون به دنبال آن هستم تا سطح کار خود را ارتقا دهیم و در یکی دیگر از قسمت های منزل به دنبال ایجاد کارگاه پرورش مرغ بومی هستم که برخی از تجهیزات نیز نصب و خریداری شده است و برای تکمیل آن نیازمند حدود 30 میلیون تومان اعتبار هستیم.

عباسی تصریح کرد: این واحد تولیدی در سطح دو هزار قطعه ساخته خواهد شد.

وی در پایان به جوانان توصیه کرد که از انجام کار نترسند و ادامه داد: بنده در ابتدا این کار را با 1500 قطعه بلدرچین آغاز کردم که بعد از دو ماه به علت اینکه بخاری های موجود نفتی بودند کارگاه دچار آتش سوزی شد و تعداد خیلی زیادی از بلدچین ها در آتش سوختند اما دوباره کار را آغاز کردم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، فرمانده انتظامی سرایان گفت: ماموارن انتظامی هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی در بازرسی از یک کامیون، ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی به ارزش ۵۲۵ میلیون تومان کشف کردند. 


سرهنگ شکوهی راد افزود: ماموران در این خصوص یک خودرو توقیف و یک متهم را دستگیر کردند.

وی گفت: متهم دستگیر شده به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

دیگر خبرها

  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • گزارش کارگر و کارگاه نمونه استان همدان
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است