Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان ها: دامداری و پرورش طیور یکی از ظرفیت های ویژه لرستان است و سالانه چندین هزار تن گوشت از واحدهای تولیدی این استان به بازار مصرف سراسر کشور عرضه می شود.

تولید گوشت و تخم مرغ بلدرچین در سال های اخیر روند رو به گسترشی را در پیش گرفته است، به گونه ای که امروزه پخت غذاهایی با گوشت و تخم مرغ بلدرچین به سبد خانواده ها اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان واحدهای پرورش بلدرچین لرستان نیز توانسته اند بازار خوبی را در این بخش به خود اختصاص دهند.

در زمینه پرورش طیور و تولید گوشت مرغ، لرستان یکی از استان های پیش رو کشور است

محمدعلی جعفرپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی لرستان در سخنانی با بیان اینکه در زمینه پرورش طیور و تولید گوشت مرغ استان لرستان یکی از استان های پیش رو کشور است، اظهار داشت: سالانه حدود ۶۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان داریم که سه درصد از این میزان تولید مربوط به سایر ماکیان است.

تولید ۲۲۰ تن گوشت بلدرچین در لرستان

وی با اشاره به پرورش بلدرچین در استان، عنوان کرد: در استان حدود ۲۲۰ تن تولید گوشت بلدرچین داریم.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی لرستان، ادامه داد: همچنین ۱۰ تا ۱۲ تن تولید تخم بلدرچین در استان داریم.

جعفرپور با تاکید بر اینکه تولیدات این حوزه در استان و همچنین خارج از استان به مصرف می رسد، گفت: برای توسعه طرح های پرورش بلدرچین در استان طرح های صنعتی در اولویت قرار گرفته اند.

وی با تاکید بر اینکه به دلیل اینکه طیور به بعضی از امراض و بیماری ها حساسیت دارند، گفت: در این راستا تمرکز خود را بر روی ایجاد طرح های صنعتی قرار داده ایم.

صدور مجوز بدون محدودیت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان داشت: در زمینه صدور مجوز نیز هیچ گونه محدودیتی نداریم.

گوشت بلدرچین ۲۶ درصد پروتئین دارد 

فلاح نژاد کارشناس تغذیه نیز در این رابطه با تاکید بر اینکه گوشت بلدرچین ۲۶ درصد پروتئین دارد، عنوان کرد: همچنین گوشت بلدرچین درصد چربی کمتری نیز دارد و برای بسیاری از افراد می تواند مفید باشد.

وی بیان داشت: گوشت بلدرچین برای رشد کودکان، ترمیم بافت های ورزشکاران، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی افراد میانسال و در معرض خطر و ... می تواند مفید و موثر باشد.

یکی از پرورش دهندگان بلدرچین در لرستان در سخنانی با بیان اینکه از سال ۹۴ تا کنون به صورت سنتی در این حوزه مشغول به کار بودیم، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۹ هزار قطعه بلدرچین تخم گذار در واحد تولیدی خود داریم.

وی، تصریح کرد: سالانه بین هشت تا ۱۰ تن تولید بلدرچین داریم و هفت نفر در این واحد در حوزه های مختلف آن مشغول به فعالیت هستیم.

یکی دیگر از پرورش دهندگان بلدرچین در لرستان با بیان اینکه با علاقه ای که به طیور داشتم و پتانسیلی که در استان وجود داشت علاقه مند به فعالیت در این حوزه شدم.

کد خبر 4377548

منبع: مهر

کلیدواژه: دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی لرستان مرغ مردم علیه احتکار روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد احتکار مشهد شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه یاسوج مجلس شورای اسلامی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد

قاسمعلی نیک‌پسند مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: این واحد پرورش قارچ به صورت صنعتی با سطح زیر کشت چهار هزار و ۸۰ مترمربع با ظرفیت تولید سالانه ۹۰ تن محصول فعال شده است.

وی افزود: برای ایجاد این واحد تولیدی ۲۲ میلیارد ریال تسهیلات و ۴۰ میلیارد ریال از محل خودیاری مجری هزینه شده است که از این طریق ۱۲ فرصت شغلی فراهم و در نخستین سال بهره برداری پنج دوره محصول قارچ تولید می‌شود.

قارچ محصولی زودبازده است که کشت آن به علت شاخص‌های اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه‌ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.

گستره زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است که ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور این شهرستان فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین