Web Analytics Made Easy - Statcounter

معظمی یکی از کارآفرین موفق بروجردی در زمینه پرورش بلدرچین است و پرورش بلدرچین را از اتاق 30 متری شروع کرده و هم اکنون در کارگاه 400 متری کار خود را ادامه می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک اقتصاد مقاومتی مفهومی است که چندین سال است برای برون رفت از مشکلات، رونق تولید و اشتغال مطرح می شود و در این سالها بسیاری از جوانان با پشتکار و تلاش توانسته اند اقتصاد مقاومتی را در بخش های مختلف معنا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این روزگاری که نبود شغل دغدغه بسیاری از جوانان شده، جوانانی با تلاش و همت خودشان نخستین گام را برای اشتغال و تولید برداشته و در بخش های مختلف تولیدات خود را وارد بازار می کنند.

 

در شهرستان بروجرد کم نیستند جوانانی که با ورود به یکی از بخش های تولید در راستای اقتصاد مقاومتی تلاش کرده اند، تولید و پرورش قارچ، دام، مرغ، بلدرچین، لبنیات و دیگر محصولاتی که هر کدام در نوع خود بی نظیر هستند.

در همین راستا و به مناسبت هفته بسیج با یکی از کارآفرینان نمونه بروجرد گفتگویی صورت گرفته است.

 

"مهدی معظمی" کارآفرین موفق بروجردی در زمینه پرورش بلدرچین که 35 سال سن دارد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: به دلیل علاقه زیادی که به پرندگان داشتم از چهار سال قبل تصمیم گرفتم در روستای چهاربره بلدرچین پرورش دهم.

وی اضافه کرد: در همان ابتدا 70 قطعه بلدرچین را در حیاط منزل مسکونی خودم پرورش دادم و وقتی دیدم این کار بسیار باصرفه و موفق است تصمیم گرفتم کار را توسعه دهم و در مرحله بعدی در یک اتاق 30 متری 2500 قطعه بلدرچین را پرورش دادم.

 

به گفته وی خوشبختانه پرورش بلدرچین روز به روز بهتر و بهتر شد و به دلیل تقاضای زیاد برای خرید بلدرچین و ارسال آنها به بسیاری از استان های دیگر متوجه شدم که باید کار را توسعه دهم.

 

معظمی اظهار داشت: در حال حاضر پرورش بلدرچین را در یک کارگاه 400 متری در جاده دانشگاه انجام می دهم و با این توسعه توانسته ام که برای 6 نفر اشتغالزایی ایجاد کنم.

وی بیان کرد: هم اکنون 32 هزار قطعه بلدرچین پرورش می دهم که از این تعدا 9 هزار قطعه تخم گذار و مابقی بلدرچین گوشتی هستند.

 

این کارآفرین موفق بروجردی افزود: تلاش کردم تا روز به روز کیفیت کار را بالا ببرم و در همین راستا تصمیم گفتم خوراک سنتی به بلدرچین ها بدهم تا گوشت آنها لذیذ تر شود و همین کار سبب شده تا کیفیت و مزه آنها بهتر شود.

 

به گفته وی در سال گذشته تسهیلاتی برای توسعه کار از طریق بسیج سازندگی دریافت شد و قطعا با حمایت های بیشتر می توان کار را بهتر توسعه داد و اشتغالزایی بیشتری ایجاد کرد.

 

معظمی تصریح کرد: البته در کنار پرورش بلدرچین توانایی پرورش کپک هم دارم و قطعا با تلاش بیشتر و در صورت فراهم بودن شرایط می توان تولید را افزایش داد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی اصغر غفاری آثار همزمان با روز جهانی کارگر با حضور در کارخانه بینا رزن، اظهار داشت: کارگران در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، نقش به سزایی دارند.

فرماندار رزن در آیین تجلیل از کارگران با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: کارگران در همه حوزه‌ها تأثیرگذارند و چرخه تولید جامعه دست این قشر زحمتکش است.

وی با قدردانی از کارگران و تبریک هفته کار و کارگر افزود: محور تحقق شعار سال کارگران سخت‌کوش واحدهای صنعتی و تولیدی هستند و رسیدگی به مطالبات قشر را جزو برنامه‌ محوری خود می‌دانیم.

غفاری‌آثار افزود: پویایی تولید به دست‌های توانمند و زحمت کش کارگران گره خورده و موتور محرکه اقتصاد هر جامعه‌ای را کارگران تشکیل می‌دهند.

فرماندار رزن در راستای پیگیری و تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با حضور در واحد تولیدی بینا رزن تولید کننده مواد غذایی، از این شرکت بازدید کرد و در این بازدید مسائل و مشکلات این مجموعه صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیات لازم جهت افزایش بهره وری و رفع موانع تولید اتخاذ شد.

گفتنی است؛ این واحد تولیدی در طرح توسعه ای خود در دولت سیزدهم با دریافت غریب به ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۱۷۰۰۰ متر مربع سوله ساخته است که تا دو ماه آینده فاز اول توسعه با اشتغال ۲۰ نفر به بهره برداری خواهد رسید

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان