Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسن زارع به غیر از روحانیت ، کارآفرینی را موفقیت بزرگ می‌داند و توضیح می‌دهد: به غیر از ایجاد اشتغال در این زمینه سبب افزایش تولید و کمک به چرخه اقتصادی خانواده می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا،پس از پیرزی انقلاب اسلامی که به حق باید آنرا یک انقلاب فرهنگی عظیمی دانست موضوع بی سوادی مورد توجه قرار گرفت ،بررسی چهاردهه انقلاب در آموزش نشان دهنده شتاب علمی و توسعه سوادآموزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش از راه دور در مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، تنها راه کمک به آموزش کسانی است که به هردلیلی از تحصیل در محیط‌ های آموزشی جا مانده اند و یا به‌دنبال شروع و یا تکمیل روند آموزشی خویش با استفاده از این شیوه‌ نوین می‌باشند. برغم اینکه در شیوه آموزش حضوری بسیاری از فراگیران مبادرت به یادگیری می‌نمایند اماهمچنان کسانی هستند که بدلیل مشغله و نبود امکان کسب دانش و تجربه نمی‌توانند به مدرسه عادی و یا دانشگاه یا موسسات آموزشی به شکل حضوری جهت ادامه تحصیل بروند.

یکی از راهکارهای گسترش سواد آموزی آموزش از راه دور است ؛مدارس آموزش از راه دور وابسته به بخش غیردولتی هستند، موسس مکلف است از منبع درآمد این مدارس یعنی شهریه، هزینه‌های خود را پرداخت کند.

محمد حسن زارع اوجامحله ای از جمله دانش آموزانی است که در مدرسه آموزش از اه دور تحصیل کرده و موفق به دریافت دیپلم در رشته علوم انسانی از مدرسه« پیام  دانش» ساری شده است .او پیش از این در سال 70 در حوزه علمیه ساری مشغول به تحصیل بوده بعد از یکسال برای ادامه تحصیل به مشهد مقدس عزیمت کرد .

زارع که یک روحانی است و روزهای زیادی را برای بازسازی عتبات عالیات در آنجا به سر برده است و همچنین برای سخنرانی به مجالس مختلف دعوت می‌شود، حالا او به غیر ازانجام فرائض دینی برای تحصیل دررشته‌ی مورد علاقه‌اش برای ثبت نام ازطریق آموزش از راه دوراقدام می‌کند.

در این نوع آموزش او با فراگیری دروس تحصیلی از راه دور توانست گامی بلند در راستای ارتقای علم و دانش بردارد و در راستای تحصیل با ایجاد اشتغال خانگی کسب درآمد کند که به گفته خودش این آموزش جرقه ای بود برای ایجاد اشتغال  با این باور که خواستن توانستن است.

وی در ادامه به روند تحصیل آموزش از راه دوراشاره می‌کند و توضیح می‌دهد:« دیپلم حوزه را دریافت کردم اما به دلیل نبودن امکانات رایانه‌ای نمراتم در سیستم ثبت نشده بود، بنابراین برای تحصیل دوباره به مدرسه «پیام دانش»ساری مراجعه و غیر حضوری به تحصیلم در رشته مورد نظر ادامه دادم. وهمزمان با تحصیل به پرورش پرندگان خوراکی در منزل پرداختم »

از ادامه تحصیل تا کارآفرینی

زارع یکی از افراد موفق و فعال در این عرصه است، او که در روستای «سیدآباد» از توابع شهرستان ساری زندگی می‌کند ، در حیاط منزل خود چند گونه پرنده و مرغ محلی و ماشینی را بصورت ارگانیک پرورش می‌دهد».

وی درباره علت ورود به این عرصه وعلاقمندی خود به نگهداری طیور و پرندگان می‌گوید:« از کودکی به کار پرورش طیور و حیوانات اهلی علاقمند بودم .و ایده  نگهداری از گونه‌های مختلف طیور در ذهنم حلاجی می‌کردم. در سال 94 علاقه‌ام را تبدیل به هدف کردم و 200 عدد تخم بلدرچین خریداری کرده و آنرا به 400 تخم افزایش داده و وارد دستگاه جوجه‌کشی کردم که در نهایت 350 تخم تبدیل به جوجه شدند».

 

بازاریابی به شیوه یک روحانی

زارع درباره نحوه فروش محصولاتش خاطرنشان می‌کند:«در منطقه محل زندگی ، همه واحد پرورش طیور مرا می‌شناسند و برای تهیه پرندگانی که پرورش می‌دهم مراجعه می‌کنند اما با این حال بازار فروش از جمله مهمترین دغدغه‌های من در این فعالیت است».

پرورش بلدرچین، قرقاول و مرغ محلی از جمله پرندگانی هستند که این روحانی کارآفرین در منزل حیاط خود پرورش می دهد ، او می گوید:«زمین برای پرورش بیشتر طیور دارم اما نگران بازار فروش هستم چنانچه بازار فروش مهیا باشد می توانم این کار را توسعه دهم.ضمن اینکه از تولید تا فروش این پرندگان از هیچگونه دارویی استفاده نمی کنم و کاملا ارگانیک و با علوفه ، نان خشک و سبوس تغذیه می شوند».

فرآیند شروع فعالیت نگهداری پرندگان

از سال 1390 کارم را شروع کردم و به دلیل ناآگاهی نگهداری ، تلفات هم داشتم اما به مرور زمان با کسب تجربه این کار را توسعه داده وپرندگان را اضافه کردم. در مرحله بعدی دستگاه جوجه کشی خریداری کرده و تخم ها را در این دستگاه اضافه کردم و کارم را توسعه دادم.»

این روحانی کارآفرین می گوید:« در بازه زمانی دیگرمرغ ماشینی یکروزه را خریداری وبا تغذیه کاملا طبیعی بصورت ارگانیک بزرگ کردم حتی با تغذیه طبیعی تعدادی از این مرغ  ها را به 7 کیلو نیز رساندم ».

زارع یادآور می شود:« در طی دو سال بالغ بر یکهزار بلدرچین پرورش داده و فروختم همزمان نیز تخم این پرنده را نیز خریداری کردند».

از هیچ تسهیلاتی برای کارآفرینی استفاده نکردم

این روحانی میگوید:« برای شروع این فعالیت از هیچگونه تسهیلاتی استفاده نکردم تنها با درآمد شخصی کارم را آغاز کردم ، ضمن اینکه به دلیل روحانی بودنم مجبور بودم فاصله زمانی زیادی را در ستاد بازسازی عتبات عالیات در عراق باشم بار این مسئولیت بر دوش همسرم بوده و از این پرندگان نگهداری می کرد».

وی با اعلام اینکه ماهیانه در حدود 300 بلدرچین برای فروش آماده می شود، ادامه می دهد:« از 200 بلدرچین فروخته شده حدود 60 درصد سود دهی داشت با یادآوری اینکه مدت زمان تولد تا فروش بلدرچین حدود 35 تا 40 روز است».

این روحانی کارآفرین در ادامه به مقاومت بلدرچین‌ها در مقابل بیماری اشاره میکند و می‌گوید:« از آنجایی که بلدرچین در برابر بیماری‌های مختلف مقاوم است، پرورش آن بدون استفاده از هیچگونه دارو و آنتی بیوتیکی صورت می‌گیرد، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولاتی کاملا ارگانیک و سالم  بوده که فاقد هرگونه داروی مضر برای مصرف‌کننده هستند»

زارع به غیر از روحانیت اشتغال به این رشته را موفقیت بزرگ می‌داند و توضیح می‌دهد:« به غیر از ایجاد اشتغال در این زمینه سبب افزایش تولید و کمک به چرخه اقتصادی خانواده می‌شود».

وی با اشاره به وجود حداقل امکانات برای آغاز این حرفه و تاکید بر اینکه جوانان فقط به کرسی دولتی تکیه نزنند و به دنبال خود اشتغالی و کارآفرینی باشند ، خاطرنشان می‌کند:« حمایت دولت و مسئولین از جوانان در راستای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی برای رسیدن به خودکفایی و گسترش و توسعه تولید ، امری الزامی است».

زارع با اشاره به اهمیت بالا بردن سطح تولید ملی در مقوله اقتصاد مقاومتی می‌گوید:« اگر توصیه‌های مقام معظم رهبری بطور جدی اجرا شود بی‌شک کاری اثر بخش در کشور صورت می‌گیرد ».

کشاورزی وباغداری ازدیگر فعالیت‌های این کارآفرین است که از آن به عنوان علاقه‌ی قلبی خود یاد می‌کند و می‌گوید: علاوه برفعالیت‌های مطروحه کشاورزی نیز در زمره کارهای روزمره‌ی من قرار دارد وانجام این کار لذتم را دو چندان می‌کند.

آنچه که این روحانی جوان مازنی انجام می دهد فعالیت‌هایی است که علاوه بر اشتغال به لحاظ اقتصادی برای او سود آوری دارد ضمن اینکه برخی از این فعالیت‌ها نیاز به سرمایه‌ی زیاد ندارد، از اینرو جوانان می‌توانند با استفاده از تجارب این فعال کارآفرین زمینه اشتغال خود را فراهم کنند.

براین اساس آموزش از راه دور اگر به درستی انجام گیرد باعث کاهش بروز مشکلاتی خواهد شد که علم آموزان از آن بی اطلاع می‌باشند و افراد می‌توانند با آموزش از راه دور علاوه بر کسب علم کارآفرینی و اشتغال نیز ایجاد کنند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استعفای ظریف اقتصاد مقاومتی تولد دیپلم کشاورزی مقام معظم رهبری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استعفای ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۰۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موالی‌زاده عصر امروز سه‌شنبه در جلسه شورای اداری اهواز که در سالن جلسات شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های افراد اقتصاددان این است که بتوانیم شعار امسال را اجرایی کنیم چرا که علت و موتور محرک اقتصاد در هر کشوری مساله مشارکت مردمی و به بیان ساده‌تر اقتصاد آزاد است، همان اقتصاد آزادی که دولت‌های غربی اعلام می‌کنند. هرچه از اقتصاد دولتی به دور باشیم و اقتصاد ما مردمی باشد یعنی مشارکت مردم را بیشتر داشته باشیم آنگاه اقتصاد ما موفق‌تر خواهد بود.

فرماندار اهواز تصریح کرد: نمونه بارز مشارکت مردم، اقتصاد مقاومتی است. مقام معظم رهبری از سال ۹۱ در خصوص اقتصاد مقاومتی سیاست‌های کلی را ابلاغ کردند که افراد آنها را خواندند، صحبت کردند و روی زمین گذاشتند ر واقع آن را عملیاتی نکردند و می‌توان گفت در حال حاضر چیزی به نام اقتصاد مقاومتی در کشورمان وجود ندارد؛ اگر اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی شود، اقتصاد ما در مقابل همه تحریم‌ها و هجمه‌ها واکسینه و تاب آور می‌شود.

وی گفت: مسأله زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است چرا که زراعت چوب بهترین تجارت و بازرگانی درون‌زای اقتصادی است. همچنین شیلات، آبزیان و آبزی‌پروری از مصادیق بارز دیگر اقتصاد مقاومتی هستند که بسیار به تقویت جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کنند؛ خوشه‌های صنعتی پوشاک که در دستور کار استان خوزستان قرار دارد و در حال عملیاتی شدن است که سبب جهش تولید در اقتصاد کشور به ویژه اقتصاد خوزستان خواهد شد.

فرماندار اهواز با تاکید بر اینکه تک‌تک دستگاه‌های اجرایی برای شعار امسال برنامه داشته باشند، عنوان کرد: این موضوع قبلاً به دستگاه‌ها ابلاغ شده اما با گذشت ۲ ماه از سال تنها چهار دستگاه برش ارسال کرده‌اند که آنها هم نیاز به چکش‌کاری دارند تا بتوانیم نتیجه ملموس و عملیاتی بگیریم.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در خوزستان اظهار کرد: خوزستان استان صنعتی و تامین کننده مالی کشور و یک استان بسیار استراتژیک است که نباید بیکار داشته باشد اما در این استان نرخ بیکاری بالا است. برعکس آن، استان‌هایی مثل سمنان و یزد بیکاری معکوس دارند؛ لذا در خوزستان بلایی به نام اقتصاد دولتی وجود دارد و افراد در خوزستان می‌خواهند در ادارات دولتی و یا خصوصی استخدام شوند و این نشان می‌دهد تفکر و فرهنگ کارآفرینی در خوزستان ضعیف است.

فرماندار اهواز ادامه داد: ایجاد فرهنگ کارآفرینی در استان خوزستان بر عهده شهر اهواز است چرا که به عنوان مرکز استان نگاه بسیاری از شهرها به اهواز است تا بتوانند از آن ایده بگیرند.

موالی زاده با اشاره به موضوع عفاف و حجاب گفت: از رؤسای ادارات در مرکز خوزستان تقاضا دارم تا بحث عفاف و حجاب را جدی بگیرند، همچنین از فراجا بابت عملیاتی کردن «طرح نور» قدردانی می‌کنم. سپاه و ستاد امر به معروف در صحنه هستند و در اجرای طرح نور سنگ تمام گذاشته‌اند.

وی افزود: در موضوع عفاف و حجاب افراط و تفریط بسیار مهم است؛ لذا نرم‌افزار «ع» که در حال اجرایی شدن از سوی وزارت کشور است کار را ساختارمند خواهد کرد و به این موضوع کمک می‌کند که در این صورت نه شخصی می‌تواند زیاده‌روی داشته باشد و نه اینکه بی‌توجهی کند؛ این موضوع را مصوب می‌کنیم تا در جلسات شورای اداری نیز مدنظر قرار داده شود.

رسیدگی به مشکلات روستاها

فرماندار اهواز، موضوع دیگر را دهه کرامت اعلام و عنوان کرد: با توجه به اینکه دهه کرامت را پیش‌رو داریم از همه مدیران انتظار داریم که در این زمینه اهواز حرف اول را در کشور بزند، ما نیز امسال نگاه ویژه‌ای به دهه کرامت خواهیم داشت و علاوه بر برگزاری مراسم در چند منطقه از اهواز، در منطقه کمتر برخوردار کوی علوی و شهرک رزمندگان مراسم بزرگ و باشکوه دهه کرامت را برگزار خواهیم کرد.

موالی زاده با اشاره به برگزاری امتحان‌های نهایی دانش آموزان بیان کرد: امتحان‌های نهایی سرنوشت فرزندان ما را رقم می‌زند؛ لذا شرایط به گونه‌ای پیش نرود که خدای نکرده به دلیل کمبود هرگونه امکانات، دانش آموزان امتحان‌های خود را خراب کنند؛ بنابراین همه مدیران دست به دست هم دهند و در قالب شورای آموزش و پرورش هم افزایی داشته باشند تا این کار به خوبی انجام شود.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت موضوع دیگر ما است به همین منظور هفته آینده جلسه ستاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برگزار خواهیم کرد. از دستگاه‌ها تقاضا دارم همان مدلی را که سال گذشته در هفته دفاع مقدس اجرایی کردند و به خانواده شهدا سر زدند، امسال نیز این را جزو برنامه‌های خود قرار دهند و هر اداره و حوزه‌ای در هر هفته به دیدار خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بروند و پای صحبت‌های آنها بنشینند.

فرماندار اهواز با اشاره به بارندگی‌های پیش‌رو گفت: از فردا همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های خدمات رسان در این خصوص در حالت آماده باش هستند، هر دستگاهی به وظیفه خود عمل کند تا اتفاق یا مسأله‌ای به وجود نیاید. قطعاً شهرداری و آب و فاضلاب آماده باش هستند و در حال حاضر جلسه ستاد بحران در استانداری در حال برگزاری است.

موالی زاده با بیان اینکه تنها شهر اهواز دارای مشکل نیست، تصریح کرد: ساکنان و زحمتکشان در روستاها دارای مشکلات عدیده‌ای هستند که باید به صورت ماهانه مورد رسیدگی قرار گیرند؛ بنابراین از این ماه برای هر بخش شورای اداری خاص و ویژه در قالب کمیته و زیرمجموعه شورای اداری اهواز تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم مشکلات را مطرح و به موضوعات بخش‌ها رسیدگی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی به صورت خودسر عمل نکنند، بیان کرد: اگر هر دستگاه اجرایی با دستگاهی دچار مشکل شد، مقابله به مثل کند آنگاه آن شهر، دیگر شهر نمی‌شود؛ لذا اگر مشکلی وجود دارد این مسأله را با بنده مطرح کنند تا آن را پیگیری کنم.

فرماندار اهواز افزود: این موضوع که مدیر هیچ شهرستانی نباید بدون هماهنگی با نماینده عالی دولت یا فرماندار از شهر خارج شود، از مصوبات شورای عالی اداری است؛ بنابراین این مساله را تذکر می‌دهم که این اتفاق رخ ندهد و اگر مدیری قصد خارج شدن از شهر را داشت حتماً هماهنگی لازم را انجام دهد.

کد خبر 6093622

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین