Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین پرورش دهنده بلدرچین با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله حاضر من داشتن یک سالن ۲۰۰ متری جهت شروع دوباره و ادامه کارم است، گفت: سنگ‌اندازی برخی ‌ارگان ها در مسیر پرورش بلدرچین مانع از ادامه کارم شدند. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی جز تحصیل‌کردگانی هستند که در بازار کار در پله آخر قرار دارند و انگار تا زمانی که خودشان اقدام به کار‌آفرینی نکنند باید بیکار باشند و فقط نام مهندس کشاورزی را با خود به یدک بکشند بی‌آن که از تجربه و تحصیل خود استفاده ای کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کارآفرینی و ایجاد اشتغال یکی از مهم‌ترین مسائلی است که همواره توسط مسئولین رده بالا کشوری مطرح است و در این بین برخی از فارغ‌التحصیلان منتظر نماندند و از همان زمان تحصیل شروع به کارافرینی در رشته تحصیلی خود کرده اند، یکی از این کارآفرینان زنجانی رضا رحیمی است که از چند سال قبل با کارآفرینی در زمینه پرورش بلدرچین مورد توجه زنجانی ها بوده است.

رحیمی که از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد در رشته تغذیه دام و طیور است و از چند سال قبل به عنوان یکی از کارآفرینان نمونه پرورش دهنده بلدرچین در زنجان مطرح بود برای بیش از ده نفر اشتغال زایی کرده بود، حالا با سنگ اندازی برخی از ارگان ها در مسیر کارش و ایجاد مانع در روند پرورش، در حال حاضر با از دست دادن سرمایه چند ده میلیونی اش تنها برای خود و یکی از همکارانش در یک محیط کوچک در حال تولید دان طیور است.

کارآفرین سابق پرورش دهنده بلدرچین با بیان این که در ابتدای شروع کار پرورش بلدرچین با همکاری دوستان و گردآوری سرمایه، این کار را با اجاره یک سالن در دانشگاه زنجان که دوره کارشناسی و ارشد را در آنجا تحصیل کرده بودم آغاز کردم، اظهار داشت: سنگ اندازی مسئولین دامپزشکی و محیط زیست مانع از ادامه کارمان در دانشگاه شد زیرا توسط ارگان‌های مذکور نامه‌ای به رئیس دانشگاه زنجان مبنی بر عدم فعالیت‌مان ارسال شد، در ادامه دانشگاه نیز از تمدید اجاره سالن خودداری کرد.

بانوی کارآفرین در خراسان جنوبی‌‌‌ ‌امید را در منطقه‌ محروم "مود" زنده کرداین «بانو» کارآفرینی را به کارمندی ترجیح دادتهران| جرائم بیمه‌ای کارآفرینان رباط‌کریم برطرف می‌شود

رحیمی ادامه داد: در ابتدای کار 2 هزار قطعه بلدرچین پرورش می‌دادم که بعد از مدت یک سال به 30 هزار قطعه افزایش داده بودم که در دانشگاه مورد کشتار قرار می‌گرفت، اما دامپزشکی کشتار را غیر‌قانونی عنوان کرد و با نامه‌ای که به رئیس وقت دانشگاه زنجان آقای دکتر جمشیدی نوشت ما بعد از یک سال از کار بیکار شدیم.

وی با بیان این که ما همچنان در پرورش بلدرچین بیش از پیش تلاشمان را کردیم و در بیرون از دانشگاه هم سالن اجاره کرده و پرورش را مجدد شروع کردیم، تصریح کرد: در این دوره پرورش موفق نشدیم و سرمایه مان به کل از دست رفت و موجب پراکنده شدن شرکا شد.

رحیمی با اشاره به این که بعد از مدتی برای شروع پرورش کبک دوباره از دانشگاه سالن اجاره و کار را شروع کردیم، گفت: با این که ما مجوز موقت یک ساله در پرورش کبک را داشتیم، اما این بار محیط زیست طی نامه ای که به رئیس دانشگاه مبنی بر این که پرورش کبک غیرقانونی است، داشت باز هم مانع از ادامه کارمان شدند.

وی با بیان این که من فارغ التحصیل رشته تغذیه طیور و همکارم دکتری رشته تغذیه طیور است، اظهار داشت: در شروع کار پرورش طیور و تغذیه آن بالاتر از دکتری این رشته که وجود ندارد تا کاری را در این زمینه شروع کند، اما مشکل این است که به فارغ التحصیلان دانشگاهی بهایی نمیدهند و دائم در حال سنگ اندازی و مانع ادامه کار می‌شوند.

رحیمی با ابراز ناراحتی از این موضوع که من کارآفرین نباید دوباره کارم را از صفر شروع می کردم، ابراز داشت: اگر کار من از همان سال 94 که شروع شده بود ادامه می‌یافت الان باید دارای چندین واحد پرورش بودم و اشتغال زایی چندین برابر بود، اما با ضرر و زیانی که داشتم دیگر توانایی مالی برای شروع مجدد پرورش و اجاره سالن را ندارم.

وی با بیان این که ما در ابتدای کار تسهیلات هم دریافت کرده بودیم اما در ادامه با ضرر و زیان شدید مواجه شدیم اما همچنان با انگیزه در این مسیر پیش می رفتیم، ادامه داد: در حال حاضر با تمام زیانی که کرده‌ام با داشتن اندک سرمایه، در یک سالن کوچک به همراه یکی از دوستانم در حال تولید دانه طیور هستم و در این کار نیز اصلا نتوانسته‌ام تحت حمایت ارگان‌های دولتی باشم و حداقل از تسهیلات بهره‌مند شوم.

این کارآفرین با تاکید بر اینکه مسئله و مشکل امروزی من و درخواستم از مسئولان امر استانی فقط داشتن یک سالن 200 متری برای پرورش طیور و شروع کار مجدد است، گفت: برای دریافت این سالن با به پا داشتن کفش آهنین به بیش تر ارگان ها و سازمان هایی همچون کمیته امداد، اوقاف و مراکز رشد و پارک علم و فناوری حتی استانداری رفته‌ام، اما حتی یک ارگان حاضر به همکاری با من نشده‌اند.

 رحیمی با بیان این که در راستای حل مشکلم برای دیدار مردمی با استاندار هم نامه ارسال کردم، افزود: با تمام تلاشم برای دیدار با استاندار اما در این امر نیز موفق نشدم و گفتند کار شما آن قدر مهم نیست تا استاندار برای شما وقت اختصاص دهد، در نهایت نگذاشتند مشکل یک کارافرین را با استاندار در میان بگذارم که شاید در راستای حل مشکلم کمکی کرده باشند.

انتهای پیام/ش

R7557/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • قالیباف: آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم