Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر موفق به پرورش بلدرچین‌های اورگانیک شده‌اند و این جوجه‌ها را ۲۵ روزه به بازار عرضه می‌کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در بخش پرورش طیور علاوه بر بحث‌های تئوری، در زمینه‌های عملی نیز اقداماتی انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این اقدامات می‌توان به توانمندی این دانشجویان در زمینه پرورش بلدرچین‌های اورگانیک اشاره کرد.
یکی از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در این باره می‌گوید: بلدرچین‌ها در حالت عادی، ۳۵ روزه به فروش می‌رسند، اما در این دانشکده موفق شده ایم با جیره‌های غذایی اورگانیکی که در دانشگاه تولید می‌شوند، این جوجه‌ها را ۲۵ روزه آماده عرضه به بازار کنیم.
این دانشجوی دانشگاه خلیج فارس بوشهر ادامه می‌دهد: ۲ سالی می‌شود که مشغول پرورش بلدرچین آن هم به این روش در دانشگاه خلیج فارس هستیم. صفر تا صد پرورش این جوجه‌ها توسط دانشجویان انجام می‌شود و غذایی که برای آنان مورد استفاده قرار می‌گیرد، از گیاهان دارویی تهیه شده که جزو تولیدات دانشکده کشاورزی دانشگاه هستند.
وی ابراز می‌کند: در دانشگاه خلیج فارس، دانشجویان دانشکده کشاورزی علاوه بر اینکه اصول پرورش طیور را به صورت تئوری می‌آموزند در بحث‌های عملی نیز کلاس‌هایی برای آنان برگزار می‌شود و همین مسئله باعث می‌شود دانشجویان به توانمندی‌هایی در این زمینه دست پیدا کنند. چنانکه در این دانشکده اکنون انواع طیور توسط دانشجویان پرورش و به بازار عرضه می‌شوند که بلدرچین یکی از انواع آن هاست.
این دانشجوی دانشگاه خلیج فارس بوشهر با بیان اینکه از محل درآمد حاصل از فروش این طیور، هزینه‌ای نیز به دانشجویانی که آن‌ها را پرورش می‌دهند تعلق می‌گیرد و از این طریق می‌توانیم درآمدزایی نیز داشته باشیم، ابراز می‌کند: جیره غذایی که برای بلدرچین‌های اورگانیک مورد استفاده قرار داده ایم از دو منبع غذایی پروتئین و کربوهیدرات تهیه شده و به همین دلیل است که بازه پرورش این جوجه‌ها کوتاه‌تر از حالت معمول است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خلیج فارس بوشهر پرورش بلدرچین دستاورد دانشگاهی دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه دانشگاه خلیج فارس بوشهر پرورش بلدرچین جوجه ها بلدرچین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • رسانه‌های استان بوشهر در انتخابات اهتمام ویژه‌ای به امیدآفرینی داشته‌اند
  • بارش باران در ۱۸ استان کشور/ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • رسانه‌ها نقش خود را در انتخابات به خوبی ایفا کردند
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد