Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-در دنیایی که کارآفرینی یکی از عوامل موثر در اقتصاد محسوب می‌شود، حمایت دولتی برای کمک به این قشر فعال جامعه و سهولت در امر مجوزدهی و در اختیار دادن تسهیلات برای آنان، ضرورتی مهم محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، کارآفرینی یکی از عوامل موثر بر اقتصاد است و کارآفرینان همواره در توسعه اقتصادی کشورهای توسعه یافته نقش محوری دارند، چراکه با کشف فرصت‌ها، آن را به بهره‌برداری رسانده و از این رو می توان گفت، راه توسعه پایدار و رسیدن به جامعه به دور از فقر و نابرابری با همت کارآفرینان اجتماعی و سیاسی هموار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد علت توسعه بسیاری از کشورهای صنعتی، کارآفرینی بوده و توسعه فرهنگ و آموزش کارآفرینی ضرورت مهم اقتصاد جامعه است.

همچنین کارآفرینی در حال حاضر به عنوان یک حرفه شناخته می شود و باید همانند دیگر حرفه ها توسعه یابد و از راه برنامه های آموزشی و دانشگاهی خاص مبتنی بر مطالعه های رفتاری و تجربی پرورش پیدا کند.

بی‌تردید کارآفرینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین موضوعات دنیای امروز و محرکه اصلی توسعه اقتصادی محسوب می‌شود، بنابراین مسئولان باید از کارآفرینی و کارآفرینان استان حمایت کرده تا آنها بیشتر تشویق و ترغیب شوند.

در این بین، کارآفرینان استان با انگیزه فراوان و با سرمایه اندک فعالیت خود را آغاز می‌کنند و برخی نیز در پیچ و خم مجوزدهی و بروکراسی‌های معمول اداری گرفتار می‌شوند اما همه آنها یک حرف مشترک دارند و آن نیز«حمایت» و عدم سنگ‌اندازی مسئولان است.

فقط با 60 هزار تومان سرمایه فعالیت خود را در عرصه تولید عسل آغاز کردم

عنایت عابدی یکی از کارآفرینان برتر در خصوص تولید عسل به خبرنگار تسنیم گفت: پس از اخذ مدرک دیپلم با اینکه پذیرفته شده تربیت معلمی بودم اما دانشگاه نرفتم و چون علاقمند به کار تولید بودم با 60 هزار تومان سرمایه و 50 عدد کندو استارت کارآفرین را زده در زمینه تولید و بسته بندی و صادرات عسل فعالیت کردم.

وی افزود: در این راستا چندین با به عنوان زنبوردار نمونه در تبریز و ارومیه انتخاب شدم و فعالیت خود را در این عرصه از سال 78 به طور رسمی در ارومیه رونق دادم.

عابدی با اشاره به اینکه در هر استان نمایندگی پخش راه‌اندازی کرده‌ام، افزود: در حال حاضر 40 نفر به طور مستقیم و 200 نفر به طور غیرمستیم در تولید عسل فعالیت دارند.

وی از فعالیت خود در ایام‌کرونا چنین گفت: شیوع کرونا نه‌تنها در عرصه تولید عسل و مشتقات آن تاثیر منفی نداشت، بلکه به خاطر طبع گرم و خاصیت درمانی که دارد، استقبال بیشتر نیز از آن انجام شد.

این کارآفرین نمونه استان با اشاره به اینکه روزانه پنج تن عسل تولید کرده و به بازارهای هدف روانه می‌کنیم، افزود: در حال حاضر محصولات‌تولید شده را علاوه بر مصرف داخل به کشورهای عراق و پاکستان صادر و اخیرا به بحرین صادر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم که ضمن تولید عسل نسبت به عرضه و معرفی سایر فرآورده‌های آن از جمله ژل رویال، گرده گل، موم و زهر زنبور عسل اقدام کنیم، چرا که عسل پنجمین محصول در این عرصه است و تنهاترین و نخستین فرآورده محسوب نمی‌شود.

عابدی با بیان اینکه آذربایجان غربی از نظر پوشش گیاهی و منابع طبیعی در سطح کشور جزو نخستین‌ استان‌ها است، گفت: بنابراین برای پرورش زنبور عسل و تولید محصولات مرتبط با آن، این خطه بسیار مستعد است.

مسئولان استانی هیچ حمایتی از تولیدکننده و پرورش‌دهندگان بلدرچین ندارد

بهمن آقازاده کارآفرین و پرورش دهنده بلدرچین در ارومیه اظهار داشت: در سال 91 با 6 میلیون سرمایه کار خود را آغاز کرده و در سال 92 به تولید انبوه رسیدم و در حال حاضر نیز به عنوان بزرگترین تولیدکننده مشغول فعالیت هستم.

وی افزود: پرورش بلدرچین با وجود بازده بالا و سرعت بالای برگشت به سرمایه می‌تواند یکی از عوامل رشد اقتصادی باشد چرا که با وجود این مزیت‌ها نیاز به سرمایه اولیه زیادی نیست و قدرت سازگاری بالای این پرنده باعث می‌شود تا به آن به‌عنوان یک عامل اقتصادی تکیه کرد.

آقازاده بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر برای اخذ مجوز به منظور راه‌اندازی کشتارگاه مرغ‌خانگی با مشکل روبرو شده‌ و انتظار است تا مسئولان امر ما را در این راستا کمک کنند، همچنین برای تهیه دان بلدرچین نیز با مشکلات عدیده‌ای، از جمله حضور دلالان در فروش دست به گریبان هستیم.

چرا نظام دانشگاهی از دغدغه کارآفرینی فاصله گرفته است؟کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار از برنامه‌های اصلی بسیج سازندگی سمنان استایجاد 400 مرکز نیکوکاری کارآفرینی از ابتدای سال تاکنون

وی با بیان اینکه حدود هفت نفر به صورت مستقیم در پرورش بلدرچین مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب، مستعد برای پرورش بلدرچین است که متاسفانه تاکنون مجوزی برای حمل و نقل و جوجه‌ریزی دریافت نکرده‌ام.

آقازاده در ارتباط با تأثیر کرونا در فعالیت تولیدکنندگان مرغ و گوشت بلدرچین، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا تولید، عرضه و فروش بلدرچین را تحت تاثیر قرار داد، اما امیدواریم دوباره شرایط به گذشته بازگردد.

 445 میلیارد تومان با بررسی بیش از پنج هزار پرونده اشتغال روستایی پرداخت شد

سرپرست مدیریت کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان غربی در خصوص اشتغال‌زایی در استان اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که مجموعه استانی به جدیت پیگیر آن است،‌ کاهش نرخ بیکاری در استان و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای ایجاد اشتغال بیشتر است.

محمد امید فرخی افزود: در راستای توسعه اشتغال در آذربایجان‌غربی، از سال 96 تاکنون طرح‌های قابل توجهی اجرا شده که طرح های اشتغال روستایی، اشتغال فراگیر، مشاغل خانگی و کارورزی از جمله آنها است.

وی با اشاره به اجرای موفق طرح اجرای اشتغال پایدار روستایی در آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون 445 میلیارد تومان با بررسی بیش از پنج هزار و 216 پرونده اشتغال روستایی در استان پرداخت شده که رقم قابل توجهی است.

فرخی تصریح کرد: با این میزان پرداختی، حدود 12 هزار و 191 فرصت شغلی روستایی در آذربایجان غربی ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال 55 میلیارد ریال اعتبار برای مشاغل خانگی اختصاص یافته است اظهار داشت: اعتبار این استان در این حوزه طی سال گذشته پنج میلیارد و 700 هزار تومان بود که منجر به اشتغال 482 نفر شد.

انتهای پیام/7548/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی پرورش بلدرچین حال حاضر فعالیت خود هزار تومان تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی

سازمان هواشناسی با صدور هشدارهای سطح زرد و نارنجی فعالیت سامانه بارشی از آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها، سیلاب و خسارت به محصولات کشاورزی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی به شرح زیر است؛

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: جمعه 1403/02/14

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ

منطقه اثر:

چهارشنبه 1403/02/12: کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر.

پنج‌شنبه 1403/02/13: خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی.

جمعه 1403/02/14: اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی

توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش. 

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی

زمان پایان: شنبه 1403/02/15

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

چهارشنبه 1403/02/12: جنوب آذربایجان غربی، کردستان، همدان، نیمه جنوبی مرکزی، نیمه غربی اصفهان، فارس، نیمه غربی کرمان، غرب و شمال هرمزگان و نیمه غربی یزد،

پنج‌شنبه 1403/02/13: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، اصفهان، کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان، تهران، قم، قزوین، همدان، زنجان و مرکزی،

جمعه 1403/02/14: تهران، البرز، قزوین، سمنان، قم، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران و گلستان،

شنبه 1403/02/15: اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، خوزستان، غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان

اثر مخاطره: احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی

توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

توصیف سامانه: وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج

زمان پایان: اواخر وقت پنج‌شنبه 1403/02/13

نوع مخاطره: وزش باد شدید با بیشینه سرعت 32 نات و بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی 1 تا 2 متر و در مناطق دور از ساحل بیش از 2 متر

منطقه اثر:

چهارشنبه 1403/02/12: مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس.

پنج‌شنبه 1403/02/13: شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان

اثر مخاطره: افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر

توصیه: اجتناب از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان‌غربی تقویت شد
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • آغاز عملیات حفر چاه عمیق زمین چمن فوتبال شهرستان پلدشت 
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی