Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، یکی از دغدغه‌های امروز سیاستگذاران و مسئولان دست اندرکار اقتصاد و تولید، اشتغال‌های پرسود و زود بازده است تا بتوان هم جوانان را در مشاغل مختلف به کارگیری کرد و هم کمکی به رونق تولید و اقتصاد کشور کرد.

در میان اشتغال‌های سنتی و صنعتی تولید طیور به خصوص تولید بلدرچین از جمله مواردی است که هم پربازده و پر سود است و اشتغال آفرینی خوبی هم همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمینه تولید طیور تولید و پرورش بلدرچین گوشتی و تخم گذار از مواردی است که هم از نظر اقتصادی پرسود و زود بازده است و هم از نظر تغذیه و سلامتی دارای فایده فراوان است.

بزرگترین واحد صنعتی پروش بلدرچین گوشتی و تخم گذار استان مرکزی با رونق تو لید در حال فعالیت است و سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار عدد تخم بلدرچین تولید می‌کند.

حمیدرضا کاوند رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دلیجان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  گفت: واحد صنعتی پروش بلدرچین  دلیجان بزرگترین طرح صنعتی پروش بلدرچین گوشتی و تخم گذار استان مرکزی است.

کاوند افزود: این واحد صنعتی پروش بلدرچین با بیش از ۳۲ هزار قطعه بلدرچین گوشتی و ۴هزار قطعه تخم گذار درشهرستان دلیجان درحال تولید است.


او اضافه کرد: این واحد صنعتی که در هر دوره ظرفیت تولید ۱۰ هزار قطعه بلدرچین گوشتی را دارد که در کمترازیک سال به سود دهی رسیده و اقدمات لازم برای طرح توسعه آن در حال انجام است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دلیجان بیان کرد: این طرح با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و آورده شخصی ایجاد شده است.

او میزان اشتغال مستقیم این طرح را ۷ نفرمستقیم و۱۵ نفر غیرمستقیم اعلام کرد و گفت: علاوه بر این طرح صنعتی ۲ طرح سنتی پرورش بلدرچین هم در دلیجان فعال است.

بیشتربخوانید:

افتتاح کارخانه تولید مکمل‌های ویتامینه دامی در اراک

صادرات ۵۰ درصد تولیدات دام و طیور استان مرکزی

افتتاح ۴ طرح بزرگ دامپزشکی در استان مرکزی در دهه فجر

گوشت بلدرچین دارای انواع پروتئین، ویتامین‌ها و عناصر معدنی کمیاب برای بدن انسان  است که ۸۵ درصد از پروتئین آن  با جذب شدن در بدن چربی خون را کاهش می‌دهد.

تخم بلدرچین که درمیان تولیدکنندگان ماکیان به بمب ویتامین معروف است، یک‌پنجم تخم‌مرغ معمولی وزن دارد، ولی در مقایسه با آن از فسفر، آهن، ویتامین ۱ B و ۲ B زیادتری برخوردار بوده و منبع خوبی از ویتامین‌هاست و از این‌رو  بمب ویتامین نامیده‌ شده است.

میزان کلسترول تخم بلدرچین  از تخم مرغ معمولی کمتر است و ترکیبات مغذی این تخم می‌تواند باعث دفع مواد رادیو اکتیو، فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زاید از بدن شود.

خانم ابراهیمی مجری  طرح  پرورش بلدرچین که درسال ۹۸ به عنوان زن کارآفرین برتر استان مرکزی و کشور معرفی شد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: این واحد صنعتی سالانه ۴۰ تن گوشت بلدرچین و یک میلیون و ۲۰۰ هزار عددتخم بلدرچین تولید می کند .

ابراهیمی  با بیان اینکه  محصولات این واحد با استفاده از شبکه مویرگی توزیع و بدون واسطه در مراکزعرضه استان‌های تهران، قم، لرستان، اصفهان و مرکزی توزیع می‌شود  تامین نهاده‌ها را یکی از مشکلات اساسی این واحد دانست.

دوره کوتاه جوجه کشی، رشد سریع و بلوغ زودرس، میزان تخمگذاری بالا، ضریب تبدیل غذایی مناسب، نیاز به محیط پرورش کوچک، مقاومت بالا در برابر بیماری‌ها و قیمت مناسب جهت عرضه گوشت و تخم به بازار از جمله دلایل اقتصادی بودن پرورش این پرنده است.

امیدواریم با توجه ویژه مسئولان این صنعت پرسود و زود بازده  رونق پیدا کند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع استان مرکزی شهرستان دلیجان پرورش بلدرچین بلدرچین گوشتی استان مرکزی تخم بلدرچین واحد صنعتی تخم گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه‌السادات میرجلیلی مسئول انجمن علمی معماری (مهرازان) دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از برگزاری رویداد خشتانه خبر داد.

وی عنوان کرد: نخستین جشنواره معماری در دانشکده هنر و معماری واحد یزد درحال برگزاری است که یکی از این برنامه‌ها، برگزاری رویداد خشتانه بود.

مدیر گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد و مسئول برگزاری رویداد خشتانه تأکید کرد: این رویداد علمی ـ دانشجویی همزمان با هفته بزرگداشت معماری به همت انجمن علمی معماری (مهرازان) دانشکده هنر و معماری دانشگاه برگزار شد.

میرجلیلی تبیین کرد که در رویداد خشتانه می‌تواند علاوه بر تجربه ساخت عناصر معماری در قالب کوچک؛ دانشجویان علاقه‌مند را با انجام کار‌های تیمی که یکی از نیاز‌های رشته‌ی معماری است آشنا کند.

وی، هدف این رویداد را انجام کار تیمی دانشجویی با مواد و مصالح جذاب (خشت‌های کوچک و ملات) عنوان کرد که با حضور ۱۵ نفر در قالب سه گروه تیمی به رقابت پرداختند.

نخستین دوره جشنواره معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد همراه با اجرای برنامه‌های متنوعی همچون برگزاری سمینار‌های علمی با حضور استادان صاحب‌نظر، بازدید از بافت تاریخی یزد و برگزاری ورکشاپ‌های تخصصی متناسب با رشته مهندسی معماری از تاریخ ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ