Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،کمال مرصادی یکی از کارآفرینان موفق استان کردستان است که در حوزه‌ی تولید بلدرچین فعالیت می‌کند، او با پشتکار و تلاش شبانه روزی مجوز صدور اولین واحد تولید بلدرچین در کردستان را دریافت کرده است.

با او گفت و گویی را آغاز می‌کنم و از نحوه‌ ورود او به این شغل می‌پرسم او می‌گوید:کارشناس ارشد تغذیه طیور است و از سال ۱۳۹۳ نیز واحد عرصه کارآفرینی شد و چون رشته‌ تخصصی اش مهندسی کشاورزی و علوم دامی گرایش تغذیه طیور بود در زمینه‌ی تولید و پرورش بلدرچین وارد کار شده است و این کار را از یک اتاق ۱۲ متری با هزار قطعه آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار آفرین کردستانی می گوید: اگرچه قبلا در زمینه تخم خوراکی کار می‌کردم، اما امروز با توسعه و ارتقا واحد تولیدم در زمینه جوجه یک روزه، تخم نطفه دار و موالید فعالیت می‌کنم.

مرصادی گفت: دوره پرورش بلدرچین یک دوره ۴۵ روزه است که بعد از آن به سن بلوغ می‌رسد و شروع به تخم گذاری می کند و وقتی ۶۰ روزه شد، به پیک تولید می‌رسد.

او با اشاره به مقاومت بالای این پرنده در مقابل بیماری‌ها گفت: تا به الان با بیماری خاصی مواجه نشده و به دامپزشک نیازی نداشتیم.

این کارآفرین کردستانی تمرکز بر مشاغل بومی و همچنین تکیه بر پتانسیل‌های محلی را یکی از زمینه‌های کارآفرینی در استان کردستان می‌داند و می‌گوید: به نظر من اگر جوانان ما در رشته‌ای که تخصص دارند آستین‌ها را بالا بزنند و با همت و تلاش وارد عرصه عمل شوند هیچ موقع تن به کار کارمندی نمیدهند و هیچ موقع حاضر نمیشوند که برای کسی کار کنند بلکه خودشان کارفرمای خودشان می‌شوند.

مرصادی از نیاز بیشتر استان به این محصول اشاره می‌کند و می‌گوید: نیاز داخلی استان بیش از ظرفیت اسمی این واحد است و به همین دلیل در حال حاضر این محصول به کشور‌های دیگر صادر نمی‌شود.

او به چالش‌ها و موانع پیش روی یک کارآفرین در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی اشاره کرد و گفت: چالش‌های بسیاری در این زمینه با کار ما در ارتباط است، اما یکی از مهم‌ترین آن‌ها بروکراسی پیچیده اداری است که واقعا باعث دردسر و دل سردی جوانان و اهل فن می‌گردد.

مرصادی یکی دیگر از مشکلات این حرفه را قطعی برق در زمان‌های مختلف عنوان کرد و گفت: پرورش بلدچین وابستگی شدید به برق دارد و مولد‌ها بدون برق از بین خواهد رفت به صورتی که در تابستان سال گذشته به دلیل قطعی‌های مکرر شبکه توزیع برق ۵۰۰ میلیون ضرر به این واحد تولیدی وارد شد، اما با تلاش و پشتکار مانع از توقف چرخه تولید شدیم و سعی کردیم همان میزان تولید و پرورش بلدرچین را حفظ کنیم.

او ادامه داد: تامین مواد اولیه در تهیه‌ نهاده‌های دامی ذرت و سویا از جمله‌ی چالش‌های دیگر در این حوزه به شمار می‌رود.

این کار آفرین کردستانی به میزان تولید بلدرچین‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سالانه بیش از ۳۰ هزار قطعه بلدرچین و  بیش از ۳۰ تن گوشت بلدرچین و ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد تخم در این واحد تولید می‌شود.

او از اشتغالزایی این واحد تولیدی می‌گوید: در حال حاضر در این کارگاه برای ۲۷ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی کرده که موجب شده افرادی که جویای کار و فعال در این زمینه به اشتان‌های همجوار نروند و در همین استان برای خود شغل داشتهه باشند.

مادح حسامی مدیرامور طیور و دام سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: یکی از برنامه‌های این سازمان افزایش تعداد واحد‌های پرورش بلدرچین در استان می‌باشد و این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامه‌ها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.

او ادامه داد: درخواست ما از مسئولین استان، حذف بروکراسی اداری و رفع موانع تولید، حذف و یا کنترل دلالان از بازار، حمایت تسهیلات بانکی با درصد کم و تنفس دار، ایجاد کارگروه و جلسات متعدد با کارافرین استان و حمایت از صادرکنندگان محصولات به خارج از کشور می‌باشد که نیاز است تا حدی به آن‌ها رسیدگی شود.

پرورش بلدرچین علاوه بر صرفه اقتصادی برای تولید کننده منبع غنی انرژی برای مصرف کننده نیز می‌باشد.

انتهای  پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بلدرچین کارآفرینی پرورش بلدرچین واحد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • هیچ گونه سرمایه‌گذاری دائمی‌تر از تربیت و تعلیم نیست
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶