Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ روح‌الله رفیعی| کار و کوشش برای تولید ثروت و پیشرفت اقتصادی جامعه از جمله مهمترین آموزه‌های اسلام است. تولید، آبادسازی و تلاش برای به گردش انداختن ثروت در جامعه علاوه بر اینکه در کلام معصومین مورد تمجید قرار گرفته، در عرصه عمل نیز توسط آن بزرگواران به اجرا در آمده است.

این روزها هم بسیار می‌شنویم روایت جوانانی را که در گوشه‌ گوشه این خاک با سرمایه‌ای اندک اما اراده‌هایی فولادین دست به کار تولید، کارآفرینی و اشتغال می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانانی که در هر قامت و فارغ از هر لباس و جایگاهی همه توان خود را به‌کار می‌گیرند که در کارشان بهترین باشند.

 

در روستای حمزه‌رضا بخش لاله‌آباد بابل طلبه‌ای زندگی می‌کند از جنس همین جوانان که تولید را بر پشت‌میز نشینی و اشتغال دولتی ترجیح داده و با راه‌اندازی یک مجموعه تولیدی در زمینه پرورش بلدرچین و جوجه‌کشی هم خود امور خودش را می‌گذراند و هم زمینه اشتغال بسیاری دیگر را فراهم کرده است.

 

از پاکبانی به کار تولیدی

حجت‌الاسلام رضا عزیزسماکوش که مدتی را در کنار طلبگی به‌عنوان پاکبان فعالیت می‌کرده و این کار را برای خود افتخار می‌داند، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید: زمانی که به عنوان پاکبان فعالیت می‌کردم، به این فکر افتادم که کاری را برای خودم شروع کنم، پس از آن یک کارگاه نجاری راه‌اندازی کردم و بعد از یک مدت به دلیل مشکلی که برای دستم پیش آمد با کمک تعدادی از دوستان طلبه پرورش بلدرچین و جوجه‌کشی را راه‌اندازی کردیم.  

کارآفرینی با ۵ میلیون  تومان

سال ۱۳۹۹ با خرید یک دستگاه جوجه‌کشی به مبلغ ۵ میلیون تومان شروع به‌کار کردیم؛ ابتدا با ۴ هزار عدد جوجه‌کشی و هزار عدد پرورش بلدرچین شروع کردیم.

الحمدالله امروز دستگاه جوجه‌کشی ما به ۱۵۰ هزار و پرورش بلدرچین ۱۵ هزار عدد افزایش پیدا کرده است و در این سالن با ۱۵ هزار بلدرچین مادر، روزانه ۹ هزار عدد تخم جمع‌آوری می‌کنیم.

 وقتی سرمایه ۵ میلیون به ۲ میلیارد می‌رسد

عزیزسماکوش با بیان اینکه بعد از سه سال، بیش از ۲ میلیارد تومان در این عرصه سرمایه‌گذاری شد، افزود: بلدرچین از ۴۵ روزگی شروع به تخم‌گذاری می‌کند و تا ۹ ماهگی آماده بهره‌برداری است که آن را  تحویل کشتارگاه می‌دهیم.

رسیدن  به صادرات

وی به مشکلات بازار فروش در اوایل پرورش و عرضه تولیدات از طریق فضای مجازی اشاره و خاطرنشان کرد: با یک برنامه‌ریزی برای این مجموعه توانستیم در عرض یکسال اصل سرمایه خودمان را به واسطه فروش به‌دست بیاوریم و علاوه بر صادرات به همه نقاط ایران، به کشورهای افغانستان و عراق هم صادرات را نجام می‌دهیم.

 

اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۰۸ نفر

این طلبه تولیدکننده با بیان اینکه در حال حاضر بیش از  ۸ نفر به طور مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در مجموعه ما مشغول به کار هستند، اظهار کرد: ما اگر امکانات در اختیار داشته باشیم  می‌توانیم تولید خود را افزایش دهیم.

عزیزسماکوش در پایان درباره مشکلات پیش روی کارش می‌گوید: تا به امروز کلی مسؤول از مجموعه تولیدی ما بازدید کرده‌اند ولی ما همچنان برای دو عدد کنتور برق به منظور افزایش تولید این مجموعه معطل هستیم.

 

 

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج/م

منبع: فارس

کلیدواژه: تولیدکننده بلدرچین طلبه پاکبان پرورش بلدرچین کارآفرینی با ۵ میلیون تومان پرورش بلدرچین جوجه کشی ۵ میلیون هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند